.

.

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kun treenit sujuvat

Urheiluhan on kuin aaltoileva meri. Välillä ollaan aallonpohjassa ja välillä -harjalla. Itse kävin aallonpohjalla oikein kunnolla, mutta onneksi lepoviikko auttoi sen verran, että edellinen viikko sitten vietettiinkin aallonharjalla treenien suhteen.

Viikkon sisältyi paljon treenejä, vaikka työvuorojakin oli suhteellisen runsaasti. Onneksi sattui pari vapaapäivää ;) .

Maanataina minulla oli ihan sellainen fiilis, että nyt se flunssa iski minuunkin. Fysiikkatreenit menivät kuitenkin ihan hyvin pienestä väsymyksestä huolimatta. Yläkroppaa kuormittavat raskaat treenit päätimme jättää kokonaan väliin, koska selkäni on reagoinut niihin vähän liiankin voimakkaasti viime aikoina, joten parempi välttää ylirasitusta.
Treeniin mahtui kuitenkin yhteensä 90 vatsa- ja selkälihastoistoa, 5min hooveria, kylkipitoja, syvienvatsalihasten treenaamista ja erilaisia kyykkyjä. 

Tiistaina vedin kotona TRX:llä pienen keskivartalojumpan ja kehonhallintatreeniä. Illemmalla kävin vielä pienellä jalkoja avaavalla lenkillä. Juoksu on alkanut taas pitkästä aikaa kulkemaan paremmin. Ei vielä kuitenkaan mitään ennätyksiä juoksennella, mutta jokaiset treenit eivät ole tuskaisia tukkoisten jalkojen takia. 

Keskiviikon omistin kehonhuollolle foam rollerin ja blackrollin avustuksella. Pientä joogailua, rullailua ja venyttelyä. 

Torstain uintitreenit aiheuttivat jo etukäteen pientä jännitystä, koska edellisellä kerralla oli mennyt aivan älyttömän huonosti. Ei ollut kahteen vuoteen kulkenut yhtä huonosti. Mutta niinhän se menee, että pitäähän siellä aallonpohjassa käydä ennen kuin  voi surffailla aallonharjalla.

Heti alkulämmittelyn aikana kuitenkin tiesin, että tulee kulkemaan ainakin paremmin kuin edellisellä kerralla. Kulki niin hyvin, että valmentajakin yllättyi! Treenien jälkeen oli oikein mahtava fiilis pitkästä aikaa ja innolla odotin seuraavan päivän yhdistelmätreeniä.

Perjaintaina vedeltiinkin sitten pyörä-juoksu yhdistelmää. Tunnin pyöräily ja juosten 1km, 2x 1000m, 800m 200m, 400m loppuverra. Pyöräily sujui ihan normisti ja juoksukin ihan ok. Mukava tapa viettää perjantai-ilta, kun ei varsinkaan tarvinnut treenata yksin.


Launtaina taas rennompi päivä ja sunnuntaina kolme tuntia uintia. Uinti kulki oikein hyvin ja jaksoi kauhoa noin 7-8km ilman sen kummempia kramppeja ;). Illalla vielä pientä jumppaa kotona ja sitten oli taas yksi treeniviikko taputeltu.
Tällä viikolla on myös tiedossa kovaa treeniä ja paljon kaikkea muutakin mielenkiintoista, mutta niistä kerron myöhemmin lisää :)

HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti