.

.

maanantai 2. helmikuuta 2015

Tammikuu oli ja meni

Omalta osaltani vuosi on lähtenyt hyvin liikkeelle ja jo tammikuun aikana on tapahtunut paljon mielenkiintoisia asioita ja paljon on vielä luvassa. Tammikuu meni treenien osalta oikein mallikaasti paria flunssaa lukuunottamatta.

 Treenitunteja kertyi jotakin 50 tunnin paikkeilla, en niitä minuutilleen ikinä laske, koska en kerää mitään tiettyä tuntimäärää, vaan teen sen mitä treeniohjelmassa lukee ja saatan lisäillä itse pri tuntia esim. joogaa yms kehonhuollollisia treenejä.

Viime viikko meni treenien osalta aikalailla penkin alle nuhan ja yskän takia, mutta lauantaista asti olen kuitenkin jo pystynyt treenailemaan normisti ja perus fiilis alkaa palautumaan.

Tammikuun vikan viikon aloittelin normisti pyöräilyllä, eikä silloin ollut vielä minkäänlaisia tuntemuksia siitä, että olisin saamassa flunssan, pientä väsymystä, mutta ei sen suurempia oireita.
Tais kamera vähän heilahtaa xD

Illalla menin vielä kokoustamaan Santikseen ja silloinki hymyilytti, eikä nuhasta tai yskästä ollut tietoakaan.

Tiistaina sitten heräsinkin jo siihen, että ei ollut mikään maailman hehkein olo ja sain yskiä varmaan kymmenen minuuttia putkeen ennen kuin olo helpotti. Päätin kuitenkin etten anna flunssan vallata mun koko kehoa ja jätin uinnin suosiolla väliin ja lepäilin vaan kotona kokeisiin lukien ja teetä lipittäen. Lepopäivän pitämiseen vaikutti myös se, että illalla mulla oli vuoro sodessa ja en halunnu mennä sinne ihan ryytyneenä :)
Keskiviikkona olikin sitten tiedossa oikein mukava päivä. Todellisuudessa niin kaukana mukavasta kuin vaan voi olla. Sain suorittaa taas yhden prelin. Oli oikein mukava istuskella kirjottelemassa esseetä kun nukahtaa kaks kertaa kesken lauseen ja nenä vuotaa heti kun katsoo vähänkin paperiin. Mutta siitäkin päivästä selvisin voittajana :). Illan lepäilin kotosalla ja olo vähän paranikin.

Torstaina aloinkin taas olemaan oma outo itseni ja hymykin alkoi irtoamaan xD
Perjantaina päätin mennä kampaajalle vähän lyhentelemään mun jo valmiiks lyhyitä hiuksia. Onneks sain ajan aivan loistavasta kampaamosta, Kurvi hair premierestä, niin lyhyellä varoitusajalla. Laura tekee aivan loistavaa jälkeä, eikä lopputulokseen ole ikinä tyytymätön. (Kehun vain koska kokemukset ovat niin hyvät, ei ole mikään maksettu mainos :) )
Lauantaina heräsin tarmoa täynnä, koska tiesin, että on eka päivä jolloin vetäistä normaalit treenit sitten maanantain. Tiedossa oli 5km juoksu hallille ja tunnin uinti ja 5km juoksu takaisin. Lähdin juokseman ihan fiiliksen mukaan, mutta perillä huomasin, että olin juossut nopeiten mitä oon pitkään aikaan juossut tuon koti-halli välimatkan. Uintiin ei ollut minkäänlaista otetta, mutta näköjään vauhtia kuitenkin löytyi kun 8x100m vedoista vika meni noin aikaan 1:31min. Ja juoksu kotiinkin sujui aivan loistavasti. Pientä tukkoisuutta jaloissa, mutta muuten hyvä fiilis. Kävi vielä niin, että juoksin kotio nopeempaan kuin hallille. Lauantain oli treenien osalta siis todella onnistunut.
Altaasta nousi iloinen tyttö :)
Illalla oli vielä jotain muuta kivaa tiedossa, kun näin mun parhaan kaverin Annin. Viime aikoina on ollut kummallakin sen verran kiireitä, ettei olla oikein ehitty näkemään, niin oli aivan ihanaa jutella ihan tyttöjen kesken kaikenmaailman asioista.

Sunnuntai jatkuikin sitten, kaikille varmaan yllätyksenä, treenaten. Viikon pitkä treeni pyöräily+juoksu. Pyöräilyn olen hoitanut sisällä, mutta juoksemaan menen aikalailla aina ulos. Eilen oli niin ihana sää, että kun tulin kotio niin takin väri oli oikein vaihtunut kun sain niin paljon vettä niskaan. Ei oo kengätkään ollu pitkään aikaan niin märät, mutta onneksi merinovillasukat pitää varpaat lämpösinä.


Tämä viikko alkoi ylppäreihin lukemisella ja treeneillä ja siitä on hyvä jatkaa. Huomenna on tiedossa kiireinen päivä, mutta kaiken ehtii tekemään kun kunnolla suunnittelee.

HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti