.

.

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Uusi ennätys!!

Kuluva viikko on sujunut ainakin tähän asti todella hyvin. Maanantaina pidin treeniohjelmasta poiketen lepopäivän, koska tiesin kehoni olevan juuri sillä rajalla, että treenaus menee yli. Menin parhaan ystäväni kanssa leffaan, enkä miettinyt treenausta sen enempää.

Tiistaina olikin sitten taas aika palata normaaliin rytmiin. Päivä lähti kylläkin yllättävän "myöhään" liikkeelle kun heräsin vasta seiskalta. Kasilta olinkin sitten jo hallilla ja oli aika aloittaa ennätys pitkä uintitreeni. Olin päättänyt, että 4000m raja menee ekaa kertaa rikki. Aluksi uinti tuntui niin tahmealta, että ajattelin "ei helv**** viel ois sellaset 3500m jäljel". Ei auttanut muuta kuin jatkaa uimista. Parin kilsan jälkeen alkoi vihdoin tuntua, että ehkä täst vois viel tullakin jotain. Tiesin, että mulla on aivan riittämiin aikaa uida 4000m, joten ei ollut muita kuin tekosyitä jättää treeni kesken. Niin en kuitenkaan tehnyt.
Kun neljä kilsaa täyttyi oli olo kyllä sanoin kuvaamaton. Uinti enkka parani 900m. Sitten rupesin kuitenkin miettimään, että hei mullahan ois täs ihan hyvin yli 20min vielä aikaa uida ja oishan toi 5000m raja tos aika lähel eli ei muuta kuin jatkamaan kauhomista. Uinti oli alkanut sujumaan oikein hyvin jossakin kolmen kilsan kohalla, joten aattelin ,ettei vielä yhen kilsan uimisen pitäis tuottaa ongelmia kun olokin oli niin pirun hyvä. 5000m tuli täyteen ja altaasta nousi tyttö suupielet korvissa :) oli helppo hymyillä noin onnistuneen treenin jälkeen. Ennätys parani siis kerralla 1900m!!

Treeni:
500vu/ru/sv al 
2x400vu 2. T20"
800vu 1.-2. T20"
1500 1. T30"
400 2. T10"
1000vu 2.-3.
=5000m
Kyllä tyttöä hymyilytti treenin jälkeen.
Käsi tärisi niin paljon, että oli oma haasteensa saada sellanen kuva,
 joka ei ois kauheen heilahtanu xD

Aamutreenien jälkeen oli vielä illalla tiedossa 2 tuntia treeniä, mutta ekaks piti mennä kouluunki pariks tunniks :(. Koulusta suoraan lähinkin tunniks vetelee treeniä salille. Perus settiä. Loppuverkkana mulle toimi 45min spinning. Salilla oli niin paljon väkeä, että sai tosissaan olla varovainen ettei kyykätessä lyöny jotakuta tangolla. On se kyllä paljon kivempaa käydä salilla kuuden aikaan aamulla niin on hitusen vähemmän ihmisiä ;)

Eipä mahtunut tiistaihin paljon muuta kuin treenaamista, mutta ei se haittaa kun motivaatio on kohillaan. Kesän kisat jo mielessä ;)

Keskiviikko alkoi sitten taas "normaaliin" aikaan eli 5:10 herätyksellä. Huomasin jälleen kerran miten tärkeässä osassa musiikin kuuntelu on mun elämässä. Kuulokkeet vaan korville jo bussissa niin kyllä treenikin sujuu paremmin kun on ehkä vähän herännyt ja ennen salille pääsyä. Kuuden aikoihin sitten olinkin jo salilla. Ei muuta kun tekemään pyöräily+juoksu -treeniä. 55min pyörällä ja sitten nopealla vaihdolla 35min juoksua. Ei oo juostessa varmaan ollut ikinä yhtä matala syke kuin mitä se tänään oli. Oma keho on kyllä jaksanut yllättää tällä viikolla. 
Oli uusi dhb:n kompressiopaita päällä ja pakko kehua, että hyvä on.
Tämä viikko jatkuu kiireisenä ja kaikkea kivaa on tapahtumassa. Kisakalenterin ajattelin julkaista heti kun vaan kerkeän. Toivottavasti viikonloppuna ehdin vähän relata niin eiköhän jaksa sitten taas painaa ens viikon läpi. 


2 kommenttia: