.

.

perjantai 16. tammikuuta 2015

Kisakalenteri 2015

Kuva Panu Varjonen

Vastoin kaikkia pääni sisäisiä ääniä aion nyt täällä blogissa julkaista tulevan kesän kisakalenterin.

Ennen sitä en ole tehnyt ja aika varovaisesti olen muutenkin kertonut kisasuunnitelmiani muille.
Vaikka nyt teenkin poikkeuksen ja kerron julkisesti mihin kisoihin aion osallistua ja ehkä vähän minkälaisia suorituksia tavoittelen pidän kisaajana kuitenkin oikeuden kaikkiin kisakalenterissa tapahtuviin muutoksiin XD

Eihän sitä ikinä tiedä mitä kesän aikana tapahtuu. Voihan tänä vuonna vaikka jopa lipsahtaa sen verran, että onnistun jossain kisassa ;)

Mutta nyt siihen itse asiaan eli kisakalenteriin. Tavoitteet ovat aina jokaisen kisan perässä.

Helsinki Central Park 2.5.2015 5km- virallisen kisakauden avaus. Tarkoituksena kattoa missä vaiheessa juoksunopeus on ja totta kai yrittää uutta ennätystä. Tänä vuonna tavoitteena alittaa 20min raja mahdollisimman monta kertaa viidellä kilsalla.

Helsinki City Run 16.5.2015 21km- ennätyksen parannus 

Vantaa Triathlon 6.6.2015 750m/20km/5km- viime vuoden ajan parantaminen ja hyvä kokonainen suoritus ilman kilviin kolhiintuneita ja verisiä käsiä  eli suunnistuksen parantaminen uinnissa.

Sääksi Triathlon kisa pvä ei vielä tiedossa  ( mahdollisesti heti seuraavalla viikolla Vantaan kisasta) 750m/20km/5km- ehjä kokonainen suoritus

Kisko-Triathlon 27.6.2015 osallistuminen ei vielä varma

Helsinki City Marathon 15.8.2015 42.195km- elämäni ensimmäinen marathon. Tavoitteen tietää vain minä ja valmentajani.
42kilometriä on pitkä matka, mutta kyllä maaliin aina selvitään vaikka sitten kaks päivää myöhemmin ryömimällä. Täähän tyttö ei kisoja kesken jätä! Helsinki City Marathon on yksi kauden päätavoite ja askel kohti Ironman haavettani. Tuon jälkeen on kaikki matkat (3,8km/180km/42.195km) vedetty erikseen ja sen jälkeen ne pitäis vielä yhdistää. Ironman on ns.10 vuoden tavoitteeni joten askel kerrallaan sitä kohti.

Helsinki City Triathlon 22.8.2015 300m/10km/3km- kisaaminen ilman, että olen ollut juuri kipeä. Kokonaisajan parannus. 
Viime vuoden Helsinki City Triathlon.
Kuva Anni Varjonen

Siinä se kisakalenteri nyt on. Pari muutosta voi tapahtua. Noiden kisojen lisäksi olisi tarkoitus kisata mahdollisimman monessa Helsinki Triathlon ry:n Heltri Cup kisassa. Yhteensä tiedossa noin 20 kisaa koko kesän aikana.

Sormet siis äkkiä ristiin, että pysyn terveenä, eikä allergiat tuota ongelmia kesän aikana.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)





5 kommenttia:

  1. Moi! Sääkseä ei kuulemma järjestetä ensi kesänä. Ikävä kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi :( olinkin kuullut huhuja siitä, että ei välttämättä järjestetä, mutta laitoin kuitekin varmuuden vuoksi kisakalenteriin aukon sitä varten. No kyllähän kesällä pääse kuitenkin ihan hyvin kisaamaan muissa kisoissa :)

      Poista
  2. Hienot tavoitteet :-) ja tosi kiva blogi, aion jatkaa lukemista! Onko sulla suunnittelmia mitä aiot tehdä lukion jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :)
      Lukion jälkeen olisi tarkoitus hakea opiskelemaan ammattikorkeakouluun ensihoitajaksi, mutta tuossakin asiassa on sen verran monta muuttujaa ettei mitään ole lyöty lukkoon :)

      Poista