.

.

perjantai 2. tammikuuta 2015

SUPER TAMMIKUU!!!!

Viime vuosien aikana terveyteen liittyvät uuden vuoden lupaukset ovat yhä enemmän muodissa.
Milloin luvataan liikkua seuraavan vuoden aikana kuus tuntia viikossa tai hankkia se kuuluisa "kesä-/bikinikunto".
Tammikuussa starttaa usein myös kuntosaleilla kaikenlaisia kampanjoita, joiden avulla houkutellaan liikunta lupauksen tehneitä ihmisiä.

Itse en ole tehnyt moneen vuoteen minkäänlaisia uv-lupauksia, koska tiedän etten pysty niitä pitämään.

Aion osallistua tammikuun aikana kahteen eri haasteeseen ja pidän niitä ehkäpä omana uv-lupauksenani, koska tiedän, että nämä haasteet pystyn viemään loppuun.

1. M&T personal training in toiseen kertaan järjestämä kuukauden kiristely 2.
   Tarkat ohjeet löytyy Tuukan blogista
   Itse aion osallistua haasteeseen kiinnitämällä vielä enemmän siihen mitä syön, mutta en aio tehdä        syömisestäni pakkomieltä itselleni.

Treenejä tulee viikossa sen verran, että minun ei ole kauheasti tarvinnut miettiä mitä suuhuni laitan ainakaan painon nousun kannalta, mutta tämän haasteen aikana en aiokaan nimen "kuukauden kiristely" mukaan yrittää pudottaa painoani vaan juurikin miettiä mitä syön.

Leffa-illan herkut


2.  Paremmas tikis 21 päivässä
     Tämäkin on haaste johon en suhtaudu fanaattisesti vaan otan videoista tipsejä omiin treeneihini,          mutta en saa huonoa omatuntoa jos jokun päivän liike jää suorittamatta.
     

 Omien treenien kuvaaminen/videoiminen jää aika vähälle, koska en omista mitään Goprota tai selfie laukaisinta joten yksin salilla käydessä kuvaaminen on aika haasteellista, koska kanssa treenaajilta en kuvaus apua aion/kehtaa pyytää :)

tekemistä riittää :(
Mistään ei pidä tehdä itselleen pakkomieltä vaan esim kumpaakin haasteeseen pitää suhtautua rennoin mielin ja nauttia liikunnasta ja terveellisesti syömisestä.

TOIVOTTAVASTI MONI OSALLISTUU KYSEISIIN HAASTEISIIN!!

Treenaamisen iloa kaikille! Mä aion viettää rentouttavan illan leffoja katsellessa ja terveellisiä herkkuja napostellen.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! ;)

2 kommenttia:

  1. Mukava kirjoitus Katja! Oon samaa mieltä, että pakonomaisesti suoritetut asiat eivät yleensä jää pysyviksi☺! Niistä tulee helposti vain turhia paineita 😊! Mukavia haasteita ja hauskoja treenejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuukka! Rennolla meiningillä mennään pitkälle :)
      Hyviä treenejä sullekin!!

      Poista