.

.

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Rentoutumista kaiken kiiren keskellä...

Syksy sen kun etenee ja treenitunnit lisääntyy. Viikot menee aivan järkyttävän nopeesti ja enää yks viikko niin sitten alkaa toka vika koeviikko koko lukio aikanani. Innolla odotan sitä hetkeä kun saan valkolakin päähän ens keväänä, eikä tartte enää astua joka päivä PHYKin ovista sisään. Omalla kohdallani sanonta "Elämä alkaa lukiossa" ei ole todellakaan pitänyt paikkaansa. Viimeiset kolme vuotta ovat olleet yhdet vaikeimmista vuosista elämäni aikana.
Hyppytunteja lukkareihini ei ole siunaantunut vaan olen aikalailla ollut viimeiset kaks ja puol vuotta melkein joka päivä koulussa kasista neljään. Joka viikko 36 tuntia opiskelua koulussa ja siihen päälle vielä kotona eli ns."omalla ajalla" tehtävät opiskelut ja siihen päälle vielä yli 10 tuntia treeniä. Ei ole ollut helppoa ajankäytön kannalta ja sosiaalinenelämähän tässä on eniten kärsinyt. Päivät on ollu sen verran aikataulutettuja, ettei kavereita ole juurikaan ehtiny näkemään koulun ulkopuolella. No mutta ei sen enämpää mun koulunkäynnistä xD

Tämä viikko on mennyt aikalailla samalla vanhalla kaavalla reenien ja koulun osalta.
Tässä pieni kooste tän viikon treeneistä.
MA: juoksua
TI: aamulla uintia
      illalla helticupin eka osakilpailu 6km juoksua + 5x armeijan esterata kivikossa
Ke: pyöräilyä
TO:pyöräilyä ja core treeniä
PE: jalkatreeniä
LA: uinti ja core treeniä ja punnerrushaasteen eka päivä
SU: pyöräilyä, juoksua, lihaskuntotreeniä ja punnerrushaasteen toka päivä

Keskiviikkona mun uus sisäpyöräilyn mahdollistava laite saapui. Tilasin Tacxin Antares t1000 rullat, koska haluan treenata koko talven mahdollisimman paljon ulkopyöräilyä muistuttavalla tavalla.
Olin ajatellut vedellä ihan normisti keskiviikon pyörätreenin rullilla mut kaikki ei mennykkään iha suunnitellusti. Yllätyin todella paljon siitä miten vaikea rullien päällä on aluksi tasapainotella. Rysähdin rullilta ekalla ajo kerralla alas niin taitavasti, että sain hajotettua ajokenkäni. Onneks meni rikki sellasesta kohdasta, ettei haittaa ajoa. Keskiviikon treeni siis oli enimmäkseen rullilla ajoon totuttelua. 
Torstaina sujuikin sitten jo paljon paremmin ja pystyin polkemaan pitempiä pätkiä ilman taukoja.

Torstaipäivä meni todella nopeasti, koska illalla oli tiedossa lähtö Ruotsiin. Pieni miniloma tiedossa.
Suoraan koulusta sitten juoksentelinkin satamaan, että keskeen laivaan.
Perjantaina oli aivan mielettömän kaunis sää Ruotsissa ja ei kyllä käynyt kouluasiat mielessä.
Lisää kuvia reissusta heti kun saan siirrettyä ne koneelle ;)

Perjantai-iltana lähdettiinkin jo takas. Päätin jo ennen reissua, etten jätä treeniä välistä vaan teen sen hytissä sillä aikaa kun muut on päiväunilla. 
Siellä mä sit pompin, kyykkäsin, punnersin ja seisoin vähä käsillä

Saihan siinä tehtyä ihan hyvän treenin vaikkakin seinät tuli helpposti vastaan xD

Risteily meni oikein mukavasti ja ainakin ittelläni oli tosi hauskaa.

Lauantaina olikin sitten pitkästäaikaa vuorossa uinnin ryhmätreeni. Tällä kertaa mun valkkua sijaisti paratriathlonisti Liisa Lilja. Oli aivan loistavat treenit, vaikka olin ihan varma et tulee olee huonot treenit kun oma fiilis oli sellanen mut olinkin ihan "tulessa". Nosti kummasti mielialaa kun treenit meni niin hyvin.

Blogia päivitellessä kaikki tän viikon treenit on jo tehty ja nyt vaan pitäis löytää motivaatiota kouluhommien suorittamiseen :( 

Sellasen asian huomasin tällä viikolla, että hyvä musiikki auttaa paljon jaksamaan harmaan syksyn keskellä. Ite tykkään kuunnella aika paljon perus jumputusta ja se auttaa mulla.
Mites teillä? Mitkä biisit soi teijän kuullokeista?

Omat suosikit:
Gavin Degraw-Fire
Charli xcx-Breake the rules
Pitbull-Celebrate
Travie McCoy-We´ll be alright





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti