.

.

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tästä se lähtee!!

Oon kauan miettinyt blogin perustamista, mutta jotenkin on koko ajan ollut sellainen fiilis, että en ole hyvä kirjoittaja tai, että ketä kiinnostaa lukea mun turhia pölinöitä. Mutta nyt kuitenkin päätin aloittaa kirjoittamisen ja katotaan nyt mitä tästä tulee :). Kirjoitustahti ei välttämättä tule olemaan päätä huimaavaa, mutta kirjoittelen silloin kun aikaa ja inspistä on.

Voisin vaikka aloittaa esittelemällä hiukan itteäni. Oon 17-vuotias triathlonisti tyttö Helsingistä ja oon abi Pohjois-Haagan yhteiskoulussa. Jokainen päiväni on aikalailla täynnä opiskelua ja treenaamista, mutta se on oma valintani etten ehdi esim, näkemään kavereiani paljoakaan koulun ulkopuolella.
Treenatessahan se aika pääosin kuluu, mutta se on se mitä haluan tehdä ja sen takia sitä teenkin. On jotenkin vaikea alkaa kirjoittamaan mistään kun aina sitä joko vähän tietoisesti tai tiedostamatta yrittää tehdä vaikutuksen tässä tapauksessa esi. teihin lukijat. Eihän se niin pitäisi olla. Pitää nyt vain yrittää olla miettimättä liikaa ja antaa sormien sauhuta näppäimistöllä. Eihän siitä mitään tule jos liikaa ajattelee mitä muut ajattelee musta. Tää blogi tulee olemaan mun tyylinen ja jos ei mielltä niin eihän näitä tekstejä tartte lukea :D.

Nyt riittää paasaaminen. Tää viikko on menny lomaillessa ja on tässä vähän tullu treenailtuakin, mutta on ollut paljon kevyempi viikko kuin mitä yleensä on. Treenejä on kertynyt vain n.7 tuntia. Pyöräilyä, uintia ja välillä vähän maanteillä kipittelyäkin. Pitemmät lomat vietän yleensä vaarini luona Karhulassa missä pääsen oikein irti arjesta ja saa treenata erilaisissa maisemissa. Kolmn tunnin pyöräily tuntuu ihan erilaiselta kun voi vetästä lenkin ympyränä eikä tartte polkea edestakaista lenkkiä. Susikosken kautta Kouvolaan ja Pyhtään kautta takaisin Karhulaan. Onhan se ihan erilaista kun autojen sijasta vastaan tulee tyttöjä hevosineen. Pienessä kauungissa uimahallissakin pyörivät ihmiset tulee todella nopeasti tutuiksi. Jo kahen päivän päästä moikkaillaa kun nähään ja vaihdellaan kuulumisia, Hauska tilanne oli se kun menin ekaa kertaa Karhulan uimahallissa olevalle salille ja se oli täynnä eläkeläisiä. Kaikki käänty kattomaan kun tällänen omissa maailmoissaan oleva teini tyttö käveli powerbar pullonsa kanssa sisään. Nopeasti siinä hymyiltiin puolin ja toisin ja sitten kaikki palas omiin puuhiinsa. Vaikka olen koko elämäni käynyt monta kertaa vuodessa Karhulassa niin on aina yhtä  kivaa mennä sinne.
Tuli ostettua Asicsin kengät, vaikka olen aina vannonut etten Asicsin kenkiä osta. Niin ne ajat muuttuu ;)
Ehkäpä tää teksti on ny hyvä lopetella tähän, etten ihan puhu kaikkea mitä sylki suuhun tuo. Mun tekemisiä voi seurata myös instagramissa @katja_emilia. Sitäkään en päivitä päivittäin, mutta niin usein kuin vaan kerkeän. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti